Rukometašice Budućnosti poražene od Đera

Budimpešta

Rukometašice Budućnosti poražene od Đera

Rukometašice Budućnosti nijesu uspjeli da se plasiraju u finale Lige šampiona. Prošlogodišnje šampionke Evrope poražene su u polufinalu završnog turnira elitnog takmičenja u Budimpešti od Đera 21:20.

Domaćin je prvi put poveo u 18. minutu (5:4), prednost je u 27. minutu uvećao na tri gola (10:7), koliko je bilo i na poluvremenu (11:8). Serijom od 4:0 podgorički tim napravio je preokret i u 33. minutu ponovo došao do vođstva (12:11).

Domaćin je u 43. minutu, nakon tri uzastopna pogotka, stekao prednost od tri gola (17:14), koju je uspio da sačuva do kraja. Budućnost je tri puta imala priliku da izjednači, ali je i danas odlična Kari Grimzbo ostala nesavladana nakon šuteva Neli Irman, Katarine Bulatović i Radmile Petrović. Podgorički tim imao je posljednji napad i osam sekundi da izbori produžetak, ali ga nije realizovao.

Đer su do pobjede i četvrtog finala Lige šampiona predvodile Kornelija Grot, Eduarda Amorim i Lin Suland sa po četiri gola. U podgoričkom timu Kristina Neagu postigla je šest, a po četiri gola Katarin Bulatović i Milena Raičević.

Rival Đera u fnalu biće bolji iz duela Vardara i Bukurešta (17.45). Finalni meč biće odigran sjutra.

Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.