Saznajte skrivene erotske želje svakog horoskopskog znaka
Ilustracija

Znamo za čim žudite

Saznajte skrivene erotske želje svakog horoskopskog znaka

Provalite seksualne fantazije ovih znakova.

Svaka osoba ima različite želje kad je erotski dodir u pitanju, ali ipak postoje neka pravila. Saznajte kakve erotske želje ima koji horoskopski znak. 

Ko priželjkuje dodire po guzi, a ko fantazira o seksu na javnom mjestu... 

Ovan - pripadnici ovog horoskopskog znaka najviše uzbuđuje iznenadni jutarnji seks i kada ih neko za vrijeme seksualnog odnosa snažno povuče za kosu. 

Bik - obožavaju poljupce po vratu i čokoladu. Na vama je da budete maštoviti i dobro iskombinujete te dvije stvari. 

Blizanci - brzinski i oralni seks je ono u čemu Blizanci najviše uživaju, a fetiš su im i seksualne igračke. 

Rak - emotivni Rakovi najviše vole dodire po stomaku i grudima. 

Lav - ovaj vatreni znak obožava grub seks i komplimente. Nikada nemojte zaboraviti da pohvalite seksualno znanje Lava - to je njegov najveći fetiš! 

Djevica - Djevice će od vas kriti svoj najintimniji fetiš, a to je vezivanje i lisice. 

Vaga - ništa neće uzbuditi Vagu kao strasni dodiri po zadnjici. 

Škorpija - fetiš ovog horoskopskog znaka je seks u vodi i na javnom mjestu. 

Strijelac - predložite mu bilo kakvu seksualnu avanturu i ushićenost koju će odmah pokazati otkriće njegov seksualni fetiš. 

Jarac - Jarčevi obožavaju seks na velikim visinama, pa ako ste za to, odvedite ga neku planinu. Ne morate imati seks u prirodi ako ne želite, ali je bitno da ste na visokom. 

Vodolija - fetiš Vodolije u krevetu jeste grupni i telefonski seks. Ako se upustite u strastveni seks sa Vodolijom, slobodno upotrijebite seksualne igračke - sigurno nećete pogriješiti. 

Ribe - horoskopski znak Ribe voli da se snima tokom seksualnih igrica, a najviše uživaju kada im neko dodiruje stopala.

Cosmopolitan.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.