Za ljepši izgled birajte upadljive aksesoare  (FOTO)
Ilustracija

Detalji su IN

Za ljepši izgled birajte upadljive aksesoare (FOTO)

Detalji čine stil. I tu nema mnogo rasprave. Prosto, aksesoari imaju tu moć da čak i najjednostavniju i najobičniju kombinaciju učine vrhunskom, samo ukoliko ih birate na pravi način.

Sigurno ste i same primijetile, džins i jednobojna majica izgledaju sasvim drugačije kada se ukombinuju sa mnogo nakita ili zanimljivim kaišem, pa čak i upadljivom torbom. Tako da, ukoliko želite da svoje stajlinge učinite originalnim i upečatljivim, birajte upravo takve aksesoare i izdvojite se iz mase!

Narukvica oko nožnog članka

a

Ukoliko želite da se istaknete i budete originalne, ovaj sitan detalj obavezno uvrstite u svoje proljećne kombinacije. Možda se neće primijetiti na prvi pogled, ali onaj ko ga bude uočio biće oduševljen ovom sitnicom koja sasvim mijenja pogled na vaš autfit, ali i na vas same.

Broš

a1

Nosile su ga naše bake, nosile su ga naše mame, pa, red je da broševe sada nosimo i mi. Odaberite neki sasvim neobični i neočekivani i na simpatičan i originalan način ukrasite svoj kaputić, jaknu, maramu… Možete ga nositi svuda! Osim toga, svakako ćete biti posebne, jer ovaj detalj rijetko ko nosi i danas.

Uska ogrlica uz vrat

a2

Ovi odlični aksesoari nosili su se ’90. godina ali se sada vraćaju na velika vrata! I to ne samo one plastične, uvijene uske ogrlice, već i mnogo ženstvenije i lepše verzije istih, od različitih materijala, sa različitim ukrasima… Varijanti ima koliko volite, samo odaberite onu koja vam se najviše dopada i odgovara vašem stilu.

Neobična gumica za kosu

a3

Ukoliko spadate u djevojke koje ne mogu da zamisle svoj stajling bez skupljene kose, onda bi definitivno trebalo da razmislite o tome da nabavite neki zanimljivu i neobičnu gumicu za kosu koja će sama po sebi učiniti vašu frizuru originalnom i drugačijom. Uz ovakav interesantan detalj, više niko neće smjeti da vas “smara” što nikada ne puštate kosu da slobodno pada. Ko bi je i puštao kada ima tako slatku gumicu?!

Upadljivi privjesci

a4

Da li ste i vi kao male obožavale da na ključ od kuće kačite gomilu privjesaka? Ako se sa nostalgijom sjećate tih vremena, evo načina da se podsjetite tog perioda – nabavite sebi “otkačeni”, upadljivi privjesak koji ćete umjesto na ključu nositi na – tašni! Bilo da je riječ o nekoj igračkici ili nečemu čupavom i “bezobličnom”, svakako ćete dobiti zanimljiv, simpatičan detalj. Otišle ste u posjetu prijateljici koja ima djecu? Eto igračkice sa kojom se ona mogu igrati dok vas dvije na miru ćaskate uz kafu.

Jedna, velika minđuša

a5

Ko još nosi obje minđuše? Umjesto toga, samo skinite jednu i krenite. Izgledaćete mnogo modernije i originalnije i zapamtite: za ovaj modni “eksperiment” birajte velike, upadljive minđuše. Tj, minđušu.

“Otkačene” čarape

a6

Ukoliko volite da eksperimentišete i ne plašite se da nosite kombinacije koje nisu toliko očekivane, onda bi definitivno trebalo da isprobate kombinaciju zanimljivih čarapa i jednostavnih salonki. Odličan izbor biće one soknice sa čipkom ili sjajnim koncem, a one će definitivno vaš stajling učiniti neponovljivim!

Simpatična tašnica

a7

Jedan od omiljenih detalja mnogih djevojaka jesu upravo zanimljive tašnice. Ne samo da su praktične, one mogu biti i savršen detalj koji će osvježiti vašu kombinaciju. Nasuprot očekivano velikih tašni, odaberite one preslatke, minijaturne u koje ćete spakovati samo najneophodnije sitnice.

Nezavisne