Jezivi Fejsbuk trikovi koje morate da znate
ilustracija

Nedavno otkriveni

Jezivi Fejsbuk trikovi koje morate da znate

Nedavno smo saznali za Fejsbuk trik koji nam dozvoljava da vidimo svaku fotografiju koju smo ikada lajkovali.

Iako je lijepo prisjetiti se omiljenih uspomena, ova mogućnost dolazi sa prilično jezivom cakom jer dozvoljava ljudima da vide i sve fotografije koje su lajkovali njihovi prijatelji. Ali to nije sve.
Kako biste vidjeli fotografije, potrebno je da u polje za pretragu ukucate „photos liked by“ i dodate vaše, ili ime vaših prijatelja.

Ovu metodu možete koristiti i da saznate kada i gdje su slike načinjene. Ovo se takođe može primijeniti za video snimke (videos liked by), filmove (movies liked by) i događaje (events liked by).

Da budemo iskreni, zapravo postoji veliki broj kombinacija koje možete da koristite da saznate šta sve rade vaši prijatelji na Fejsbuku ili da probate da saznate gdje će vam biti simpatija - što može biti pomalo jezivo.

Mi smo izdvojili neke od najzanimljivijih koje vam mogu pomoći da otkrijete da li vas partner vara, ili jednostavno želite da naletite na osobu koja vam se sviđa "sasvim slučajno":

- Fotografje vjenčanja prijatelja - photos of weddings uploaded by (ime prijatelja)

- Fotografije singl ili udatih prijatelja na nekoj lokaciji - photos og single/married in (ime lokacije)

- Događaji na određenoj lokaciji na kom će biti singl ili udati prijatelji - events in (ime lokacije) attended by single/married (ime prijatelja)

- Singl prijatelji prijatelja koji žive na određenoj lokaciji – Friends of (ime prijatelja) who are single and live in (ime grada)

24sata,rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.