14 navika koje vam uništavaju vezu i seks
Foto: Shutterstock

Odbacite loše navike

14 navika koje vam uništavaju vezu i seks

I mislimo da je krajnje vrijeme da usvojite dobre i odbacite ove loše navike!

1. Zabavljate se sa momcima koji ne žele da vam uzvrate oralni seks 

Momci umiju da kritikuju djevojke kada je seks u pitanju, ali su zapravo oni ti koji su lijeni i zatvoreni za mnoge stvari. Ukoliko dečko želi oralni seks, ali ne želi da uzvrati uslugu, zaista nema razloga da ostanete sa njim. 

2. Lažirate orgazam 

Većina djevojaka glumi orgazam, jer nema hrabrosti da otvoreno priča o tome šta im prija. Takav vid komunikacije može dovesti do lošeg seksualnog iskustva i nezadovoljstva u vezi. 

3. Ne provjeravate da li su vam partneri pozitivni na polne bolesti 

Djevojke se stide da ovako ozbiljnu stvar pitaju muškarca prije nego što spavaju sa njim. Djevojke, probudite se ! Ovo su ozbiljne stvari koje mogu da utiču na vaše zdravlje, pa ne bi trebalo da vas bude sramota da se informišete o njima. 

4. Prećutkujete kada vas nešto boli 

Osim ako vaš dečko nije Kristijan Grej, da li zaista mislite da želi da vas bilo šta boli tokom odnosa? Međutim, neka vam bude jasno da on ne može da vam čita misli. Morate same da mu kažete ukoliko osjetite bilo kakav bol. Na taj način zadovoljstvo 'e biti obostrano! 

5. Uzdišete i kada vam nešto ne prija 

Ukoliko uzdišete i kada vam poza ne odgovara ili vam ništa što on radi ne prija, natjeraćete ga da pomisli da čini pravu stvar. Da li zaista želite da mjesecima iznova doživljavate ono što vas uopšte ne uzbuđuje? U ovakvim situacijama poželjno bi bilo da mu pokažete šta vas zaista dovodi do ludila. 

6. Ne pričate o tome šta vam prija 

Iako bismo svi željeli da posjedujemo moći kada se nađemo u krevetu, to je ipak nemoguće. Seks možete unaprijediti jedino ukoliko se oboje opustite i dajete jedno drugom male smjernice. Ne brinite se, on se neće naljutiti na vas što želite da uživate i otovreno mu pokazujete i način jer njemu i jeste namjera. 

7. Osvježavate se prije svakog seksa 

Svaka djevojka želi da bude čista i da miriše svom partneru, ali da li je zaista neophodno da prije svakog odnosa odete da operete zube? Njega zapravo uopšte nije briga za te sitnice. 

8. Izbjegavate seks kada vam je potrebna depilacija 

Bilo da su u pitanju noge ili intimna zona, momke nije briga o tim sitnim, neprimjetnim dlačicama. Prelijepe ste takve kakve ste, nema potrebe da se odričete zadovoljstva zbog gluposti. 

9. Ne govorite mu da ste dobile 

Muškarci znaju da jednom mjesečno imate mensturaciju, prema tome ne bi trebalo da to krijete o njega i smišljate druge razloge zbog kojih trenutno niste raspoloženi za igrice u krevetu. 

10. Ostajete nezadovoljene 

On je tu da vam bude lijepo i da zadovolji svaku vašu fantaziju. Pokažite mu šta želite, zaboravite na vrijeme i zabavite se. 

11. Trudite se da izgledate seksi kada doživljavate vrhunac 

Ovakvi pokušaji da kontrolišete izraze lica ne dozvoljavaju vam da uživate u orgazmu koji doživljavate. Takođe, morate da shvatite jednu stvar: nemoguće je ne izgledati seksi tokom vrhunca! 

12. Gajite emocije prema partneru, ali o tome ćutite 

Vjerovatno se plašite da će vas odbiti i da će vaše priznanje značiti kraj, ali prećutkivanje emocija i bežanje od vezanosti neće vas dovesti do onoga što želite. Kažite mu šta osjećate, a ukoliko vam ljubav ne bude uzvraćena, stvar je jasna: on vas nije vrijedan! 

13. Više brinete o tome kako izgledate tokom seksa nego što uživate 

Nismo savršene, ali nisu ni muškarci. Zaboravite na to kako vam izgleda stomak ili grudi tokom seksualnog čina i fokusirajte se na to da baš danas doživite najbolji seks u životu. 

14. Pokušavate da shvatite o čemu vaš partner razmišlja 

Da li mu se sviđam? Da li mu ovo prija? Zašto se nasmijao? Toliko se trudimo da njemu bude lijepo, dok sebe stavljamo u drugi plan. Djevojke, krajnje je vrijeme da se fokusirate na sebe i svoje uživanje među čaršavima!

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.