Roditelji nestalog dječaka mole za pomoć u potrazi (VIDEO)
Ognjen Rakočević

Jedanaestogodišnji Ognjen Rakočević nestao jutros

Roditelji nestalog dječaka mole za pomoć u potrazi (VIDEO)

Jedanaestogodišnji Ognjen Rakočević, koji je nestao jutros, navodno je viđen popodne kod starog bunara na Zlatici. Više grupa građana samoinicijativno se organizovalo i krenulo u potragu za dječakom.

Njegovi roditelji pozivaju sve građane da obrate pažnju hoće li ga nedje u svojoj blizini primijetiti. 

Na poziv NVO Biciklo.me i nekoliko Facebook grupa oko 200 građana okupilo se na Trgu Republike kako bi krenuli u potragu za nestalim dječakom. 
Oko 21:45 građani su se podijelili u više grupa i krenuli u put Gorice, Starog aerodroma, Zlatice, Maslina, Konika i Zagoriča, prenosi Mondo.

PotragazaOgnjenom3

Foto:Mondo.me

Ima na sebi samo donji dio trenerke, i bos je. Ne govori, i ima autizam. Osim policije koja ga pokušava pronaći, obaviještene su i sve taxi službe o njegovom nestanku, a do sada su detaljnije pretražena sva mjesta na koja dječak i njegova porodica često idu, kao i brdo Gorica, centar Grada, dio oko Mall of Montenegra, Zagorič.

Otac Branko i tetka Đina traže sa porodicom Ognjena.Ognjenov otac strahuje da se spustio kraj Morače.

"On obožava vodu, svu Moraču. Uvijek me je molio da ga vodim na plažu Ploče", kazao je on Cdm-u.

Na prvi pogled, objašnjava otac, niko ne bi rekao da je Ognjen autista.

"On se ne boji ljudi. Sad bi prešpartao do Berana. To je nepresušna energija", kazao je on.

"Ognjen je bio kući u četiri ujutru. Majka je oko sedam primijetila da ga nema. Pobjegao je kroz prozor kupatila", kazala je njegova rođaka.

 Mole se građani ukoliko ga primijete da pozovu policiju na broj 122, ili njegovu majku Vanju na broj telefona 067 265 960.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.