DPS očekuje dogovor opozicije
Tarzan Milošević

MIlošević saopštio

DPS očekuje dogovor opozicije

Demokratska partija socijalista očekuje da opozicija predloži jedinstvenu listu kandidata za ministre u prelaznoj vladi, a u slučaju da do toga ne dođe DPS je spreman da se novim razgovorima dođe do najkvalitetnijih rješenja, saopštio je politički direktor te partije Tarzan Milošević gostujući u Dnevniku Televizije Crne Gore.

On je podsjetio da su od ponude premijera Mila Đukanovića prošla tri mjeseca i da se opozicija za to vrijeme nije usaglasalila. 

Kazao je i da je DPS sinoć dobio nepotpunu ponudu za ministre URE, DEMOS-a i SDP-a, a jutros im je stigla ponuda SNP-a.

"Tako da nemamo jedinstvenu ponudu, zbog toga nema ni odgovora premijera", kazao je Milošević i  poručio i da će DPS određeni vremenski period čekati jedinstvenu listu opozicije.

Milošević je naveo da DPS očekuje dogovor opozicije.

"Poslije toliko pregovora, dobre volja koja je iskazana i s jedne i s druge strane, očekujemo da se opozicija između sebe dogovori, shodno sporazumu da izađe sa jedinstvenom listom, sa kojom će nakon toga, premijer izaći pred Parlament. Siguran sam da imamo svi kapaciteta da to uradimo. U slučaju da se ne dogovore, DPS je spreman da ponovo sjednemo i da razgovaramo i da dođemo do najkvalitetnijih rješenja", saopštio je Milošević i podsjetio da je cilj da se dođe do fer izbora koje će svi priznati.

Rtcg

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.