Edi Marfi postao otac deveti put

Dobio kćerku

Edi Marfi postao otac deveti put

Glumac Edi Marfi dobio je kćerku, postavši otac devetog djeteta.

Kako je navedeno, 55-ogodišnji glumac i njegova 36-ogodišnja djevojka Pejdž Bačer dobili su prvo zajedničko dijete, a kćerka rođena u utorak ujutro nazvana je Izi Una Marfi.

Marfi ima još osmoro djece, uključujući petoro s bivšom suprugom Nikol Mičel, sa kojom je bio u braku od 1993. do 2006. godine, a ovo je prvo dijete Pejdž Bačer.

On se probio kao komičar 1980. godine kada se pridružio ekipi emisije "Saterdej najt lajv", posle čega je uskoro zauzeo važno mjesto i u filmskoj industriji. Marfi je poznat po ulogama u filmovima "Najbolja odbrana", "Metro", "Otkačeni profesor", "Kolo sreće", "Ja špijun", "48 sati", "Još 48 sati" i u serijalu "Policajac sa Beverli Hilsa".

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.