Zidan: Biće katastrofa ako ne uđemo u finale
Zinedin Zidan

Real Madrid – Mančester Siti igra večeras u 20,45 sati

Zidan: Biće katastrofa ako ne uđemo u finale

Zinedin Zidan, trener madridskog Reala pred večerašnji revanš polufinala Lige šampiona protiv Mančester Sitija izjavio je da će biti katastrofa ako se njegov tim ne plasira u finale.

Zidan je potvrdio da je Kristiano Ronaldo sto posto spreman, da je počeo trenirati i da će biti u sastavu. 

„Ronaldo će igrati, ali takva situacija nije sa Karimom Benzemom i Casemirom. S njima dvojicom, zbog njihovih povreda, nećemo rizikovati. Međutim, mislim da imamo dovoljno snage i kvaliteta u našoj ekipi da to nadoknadimo“, kaže Zidan za španske medije. 

Real ove sezone nije osvojio niti jedan trofej. Ostala mu je još borba u španskoj Primeri i Ligi šampiona. U domaćem prvenstvu je situacija dosta komplikovana, jer su Barselona i Atletiko Madrid sa bodom više dva kola prije kraja u velikoj prednosti. 

„Bila bi katastrofa da ne uđemo u finale Lige šampiona. Do sada, govorili smo da nismo osvojili ništa. Međutim, u dobrom smo trenutku i naš plan je da protiv Sitija da damo sve od sebe kako bi rezervisali mjesto u finalu. Biće to veoma teška utakmica. Ako ne prođemo dalje biće to katastrofa, jer želimo da igramo finale“, jasan je francuski trener. 

Utakmica Real Madrid – Mančester Siti igra se večeras u 20,45 sati na stadionu „Santiago Bernabeu“. Prvi susret u Engleskoj završen je rezultatom 0:0. Finale ovosezonskog izdanaj Lige šampiona na programu je 28. maja na milanskom „San Siru“. 

Anadolija

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.