Simeone udarao saradnike zbog Stefana Savića (VIDEO)

Simeone udarao saradnike zbog Stefana Savića (VIDEO)

Istorijsku eliminaciju Bajerna u polufinalu Lige šampiona trener madridskog Atletika Dijego Simeone obilježio je i neobičnim gestom.

Posle pobede od 1:0 u Španiji, Atletiko je gubio sa povoljnih 2:1 u Minhenu i bio na rubu prolaska u finale kada je Simeone želeo da utroši malo vremena od preostale sudijske nadoknade. U igru je htio da ubaci Stefana Savića umjesto Kokea, ali se stvari pokraj aut-linije u 92. minutu nisu odvijale kako je planirao.

Igrao se drugi minut nadoknade, Altetiko je vodio 2:1 i imao je rezultat koji ga je vodio dalje, a Simeone je želio da trećom izmjenom ukrade još malo vremena. 

Međutim, delegat iz stručnog štaba Madriđana, zadužen za izmjene i tehničke stvari, nije reagovao na vrijeme, pa je igra nastavljena. 

Simeone je 'poludio' i u bijesu udario Pedra Pabla Matesansa, koji je bio u šoku.

 

Ipak, Atletiko je sačuvao svoju mrežu, a Simeone, koji je uspio da nešto kasnije uvede Savića u igru, mogao je potomo da sa ostatkom ekipe, pa i zbunjenim Matesancom, proslavi istorijski plasman u finale Lige šampiona.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.