8 predloga kako da nosite patike na posao (FOTO)
Ilustracija

Poslovni look

8 predloga kako da nosite patike na posao (FOTO)

I da izgledate jednako profesionalno.

Nemojte pogrešno da nas shvatite: četvrtasta peta, niža štikla i ravna obuća jeste odličan i poželjan model obuće za posao, ali često nam je potrebno malo više udobnosti, a patike nam je svakako mogu pružiti u potpunosti! 

Iako mnoga poslovna okruženja daju priliku da često šetamo patike, mnoge dame oklijevaju da ih nose i kombinuju u poslovnim outfitima. Taj strah izaziva činjenica kako patike mogu biti pomalo teške i izazovne za stilizovanje, odnosno postizanje jednog poslovnog looka. 

Zato smo pronašli osam moćnih oufita koji izgledaju fantastično sa patikama:

Ležerno odijelo 

Trendi laneno i pamučno odijela koje se sastoji od blejzera i širokih pantalona možete ponijeti sa patikama, klasične siluete. Vaš look će i dalje biti poslovan, ali ćete ipak postići i veliku dozu šika.

lezernoodijelo

Foto: A Love Is Blind

Crni džins i blejzer 

Ponekad, jeans i patike mogu izgledati previše obično.... Kako biste izbjegli monotoniju u svom looku, zajedno sa ovim basic komadima ponesite blejzer dobrog kroja.

w

Foto: Style Du Monde

Košulja i pantalone ravnog kroja 

Sigurni smo da u vašem garderoberu posjedujete klasičnu košulju sa dugmićima i pantalone ravnog kroja. Sada je vrijeme da salonke zamijenite patikama, i postignete trendi outfit.

w1

Foto: A Love Is Blind

Pensil suknja i bluza 

Kombinujte sportske i elegantne komade, tako što ćete statement bluzu šireg kroja ponijeti sa modernom pensil suknjom i patikama. Inače, naš omiljen prijedlog!

w2

Foto: A Love Is Blind

Bomberka i krop pantalone 

Pantalone na crtu koje ovlaš prate liniju tijela će pomoći da vaš look ne izgleda previše neformalno.

w3

Foto: A Love Is Blind

Džemper i plisirana suknja 

Iskombinujte plisiranu suknju midi dužine sa parom slip on patika.

w4

Foto: Collage Vintage

Crni kombinezon

Začinite vaš outfit tako što ćete stilizovati crni kombinezon širih, zvonastih nogavica sa bijelim patikama.

w5

Foto: A Love Is Blind

Haljina sa prugama i bojfrend džins 

Slojevitost je već nekoliko sezona veoma trendy. Ovog puta ponesite haljinu sa prugama preko jeansa, i začinite cjelokupnu kombinaciju sa omiljenim patikama.

w6

Foto: A Love Is Blind

Elle.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.