Bogat kulturni program u Nikšiću: Koncert, izložba i promocija knjige
Zoran Kalezić

Program podrške razvoju kulture u Nikšiću

Bogat kulturni program u Nikšiću: Koncert, izložba i promocija knjige

Sjutra u sali JU "Zahumlje"u 19 sati održaće se prva promocija dječije avanturističke knjige "Čudesni svijet puha Đorđa", autora Žarka Vučinića, koju je objavila izdavačka kuća Gligorije Dijak.

Na promociji knjige govoriće: mr književnosti Goran Radojičić, istoričarka umjetnosti Kristina Radović i autor knjige, Žarko Vučinić. Ovaj događaj će upotpuniti i izložba ilustracija iz knjige, Ivane Vujošević.

U galeriji " Ilija Šobajić"  sjutra u 20 sati  biće otvorena izložba fotografija Luke Klikovca. 

Klikovac je diplomirao na Fakultetu primjenjenih umjetnosti u Beogradu na modulu fotografije u klasi profesora Branimira Karanovića. Upisao je doktorske umjetničke studije 2013. godine na istom fakultetu na odsjeku primjenjene umjetnosti i dizajna. Izlagao je svoje radove na četiri samostalne i velikom broju kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. 

Takođe u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću u četvrtak u Nikšićkom pozorištu u 20sati biće upriličen koncert Zorana Kalezića „PROĐOH SKORO CRNOM GOROM“. Organizatori ovog događaja su Opština Nikšić i JU "Nikšićko pozorište". Cijena ulaznice je 5 eura.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.