Facebook napokon uveo funkciju koju ćete koristiti svaki dan
Ilustracija

Ovo smo dugo čekali

Facebook napokon uveo funkciju koju ćete koristiti svaki dan

Ako je otvaranje Fejsbuka prva stvar koju ujutro uradite, oduševiće vas novitet koji vam je ova društvena mreža spremila.

Korisnici Android i iOS telefona sada mogu da vide vremensku prognozu čim otvore Fejsbuk ujutro i tako uštede dragocjeno vrijeme.

U pitanju je opcija koju će mnogi svakog jutra rado koristiti jer će uz najnovije vijesti i postove prijatelja jednim klikom moći da saznaju kakvo ih vrijeme tog dana očekuje.

Za sada smo primijetili da je jedino dostupna temperatura, ali uskoro bi nova notifikacija trebalo da nam pruži i ilustrovani opis vremenske prognoze, kao i link ka detaljnijim podacima koji uključuju maksimalne i minimalne temperature.

U pitanju je novitet koji će Crnogorci sasvim sigurno rado koristiti, pogotovo ako u obzir uzmemo nepredvidivo vrijeme koje nas je zadesilo u posljednje vrijeme.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.