MMA: Petnaestogodišnjak prebio 8 godina starijeg borca (Video)

Nevjerovatno

MMA: Petnaestogodišnjak prebio 8 godina starijeg borca (Video)

Sve je izglednije da bi 15-godišnji Amerikanac Konal Povers mogao postati zvijezda mješovitih borilačkih vještina.

Naime, dječak se u prvoj borbi proslavio kada je na događaju Intense Championship Fighting prije tri nedjelje svladao takođe debitanta Ričarda Kohlmana. Međutim, riječ je o osam godina starijem borcu.

Publika je sigurno očekivala poraz tinejdžera no kad je borba počela pokazao je koliko je dobar. Mladića inače trenira otac, a šteta je samo što se borba vodila kao amaterska, no uskoro će Konal sigurno oduševljavati i u profesionalnim kategorijama.

Pogledajte kako je to izgledalo

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.