Svadba na pomolu: Adem Ljajić se ženi Sofijom
Sofija Milošević i Adem Ljajić

Fudbaler odlučio da se skrasi pored manekenke

Svadba na pomolu: Adem Ljajić se ženi Sofijom

Adem Ljajić je odlučio da se oženi Sofijom Milošević, saznaje Kurir. Fudbaler Intera nedavno je zaprosio manekenku, a ona je oduševljeno rekla „da“!

Sportista i manekenka, javnosti poznata i kao nesuđena snajka Lepe Brene, krunisaće vezu poslije manje od godinu dana zabavljanja, a svadbu će organizovati na jesen u Beogradu. Njih dvoje nedavno su viđeni u srpskoj prijestonici, gdje su zajedno birali prstenje u jednoj zlatari.
- Adem je imao nekoliko slobodnih dana, pa je došao u Srbiju. Odlučili su da na vrijeme izaberu burme, pa su posjetili nekoliko zlatara u centru Beograda - kaže izvor blizak ovom paru i dodaje da će vjenčanje najvjerovatnije organizovati na jesen:
- Iako su prvobitno planirali da svadba bude u inostranstvu, na kraju su se odlučili za Srbiju, pošto ovdje žive njihove porodice i prijatelji. Oboje su veoma srećni, zaljubljeni i sigurni u svoju ljubav - kaže sagovornik.

Kurir je krajem prošle godine prvi objavio vijest da su fudbaler i bivša djevojka Filipa Živojinovića otpočeli vezu, što su ubrzo i njih dvoje potvrdili kada su se pojavili na proslavi fudbalskog kluba Inter sve vrijeme držeći se za ruke.
- Sofiju i Adema upoznao je zajednički prijatelj u Beogradu dok je on bio na okupljanju za reprezentaciju i to je bila bukvalno ljubav na prvi pogled. Odmah su razmijenili brojeve telefona jer se on vratio u Milano, a ona otputovala u Ameriku. Iako su bili na dva kontinenta, stalno su bili u kontaktu i ubrzo su se dogovorili da ga ona posjeti u Milanu, gdje su i otpočeli vezu - izjavio je tada manekenkin prijatelj.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.