Crnogorski državljanin pao u more sa naftnog tankera i poginuo
Ilustracija

Šri Lanka

Crnogorski državljanin pao u more sa naftnog tankera i poginuo

Crnogorski državljanin (56) poginuo je u četvrtak nakon što je pao u more sa naftnog tankera, koji je bio usidren u luci Trinkomali na Šri Lanci.

Incident se desio u četvrtak oko 17 časova, a neimenovani crnogorski državljanin bio je prvi oficir na tom brodu, piše portal newsfirst.lk a prenosi Pobjeda.

- Pokušao je da se spusti niz brod niz merdevine i pao u vodu. Mornarica ga je izvukla iz mora i prebacila u bolnicu, ali je podlegao povredama, saopštila je policija - navodi se na portalu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.