Imate fotografiju sa motivima Crne Gore? Sada možete da je unovčite!
Bjelasica/Foto:Ilustracija

5 hiljada eura za promociju turizma

Imate fotografiju sa motivima Crne Gore? Sada možete da je unovčite!

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore objavila je danas Konkurs za otkup fotografija sa motivima Crne Gore u svrhu promocije Crne Gore kao turističke destinacije i svih turističkih sadržaja.

"Od izabranog ponuđača se očekuje da dostavi materijal iz kojeg će stručni žiri NTO CG odabrati fotografije za otkup. Sve fotografije treba da zadovoljavaju profesionalne standarde u smislu tehničkog kvaliteta, estetske vrijednosti i primjerenosti za upotrebu u turističkoj promociji Crne Gore.", obajšnjavaju iz NTO.

Budžet opredijeljen za realizaciju konkursa iznosi 5 hiljada eura.

Rok za dostavljanje fotografija za izbor je 21 dana od dana donošenja Odluke.

Prijava sa pratećom dokumentacijom se dostavlja do 23. maja tekuće godine u NTO CG, adresa Marka Miljanova 17., 81000 Podgorica. 

Dodatne informacije mogu se dobiti putem mejla: [email protected], ili putem telefona: +382 077 100 001

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.