Pismo navijača Partizana:  Prestanite sa urušavanjem našeg voljenog kluba
Ilustracija

"Vazura umiješao kriminalne grupe"

Pismo navijača Partizana: Prestanite sa urušavanjem našeg voljenog kluba

Navijači Partizana sa Kosova i Metohije osudili su napad na generalnog direktora Miloša Vazuru i apelovali na aktuelno rukovodstvo da prestane sa urušavanjem kluba.

"Prateći poslednja dešavanja u našem voljenom klubu, koji svakim danom tone sve dublje, apelujemo na rukovodstvo da prestane sa daljim urušavanjem i sramoćenjem kluba. Jučerašnja dešavanja najbolji su dokaz koliko nisko je pao naš klub pod vođstvom aktuelnog rukovodstva i koliko je neophodno da se sa takvom praksom prestane što prije", stoji u saopštenju pristalica crno-belih.

Oni su poručili da je Vazura "glavni uzročnik svih negativnih dešavanja zbog svog nemoralnog i bahatog ponašanja".

"Trošio je novac FK Partizan i bahatio se, umiješao kriminalne grupe u rad kluba, pa nam se zato, pored sportskih neuspjeha na terenu, na parkingu dešavaju obračuni kriminalnih grupa iz susjedstva i zemlje. Osuđujemo svaki vid nasilja, ali takođe, osuđujemo pokušaj pripisivanja obračuna određenih grupa (zbog njihovih nerašćišćenih računa) navijačima Partizana, čime bi se dodatno urušila čast i ugled kluba".

Navijači sa Kosmeta smatraju da nijedan pojedinac ne može da sruši instituciju kao što je FK Partizan.

"Mi smo djeca te institucije koju ne može niko da etiketira kao nasilnike i one koji žele nasilje i nemire u Partizanu", zaključuje se.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura napadnut je juče ispred stadiona u Humskoj, kada su pretučeni njegov vozač i jedan od članova obezbjeđenja.

Funkcioner crno-belih u poslednje vrijeme je na meti, prije svega zbog loših rezultata, ali i nakon što je objavljeno da mjesečno zarađuje oko 5.000 eura.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.