Direktor Partizana napadnut,  vozač i član obezbjeđenja teže povrijeđeni (Video)

Kamere snimile cio incident

Direktor Partizana napadnut, vozač i član obezbjeđenja teže povrijeđeni (Video)

Grupa huligana fizički je danas napala generalnog direktora fudbalskog kluba Partizan Miloša Vazuru, a tom prilikom su teže povrijeđeni njegov vozač i član obezbjeđenja.

Fudbalski klub Partizan obelodanio je nemontirani snimak napada na generalnog direktora kluba Miloša Vazuru, kada je teške povrede zadobio radnik obezbeđenja, prenosi Blic.

Upozoravamo da snimak sadrži brutalne scene nasilja i da ne treba da ga gledaju osobe mlađe od 18 godina, kao i one sa zdravstvenim poteškoćama.

Oko 13.30 ispred službenog ulaza u prostorije kluba, na parkingu, od strane tri nepoznata lica fizički je napadnut generalni direktor FK Partizan, a tom prilikom teže su povrijeđeni vozač kluba i pripadnik obezbeđenja, koji su zadobili teške tjelesne povrede, nakon čega su isti medicinski zbrinuti.

Ovim povodom, tokom prvenstvene pobjede nad Borcem (2:0) oštro je reagovao i klub iz Humske.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.