Đukanović zaslužan za odluku Dina Radončića
Milo Đukanović

Talentovani igrača Reala reprezentativac CG

Đukanović zaslužan za odluku Dina Radončića

Direktor nacionalnih selekcija Crne Gore Danilo Mitrović bio je zadovoljan odlukom Dina Radončića da zaigra za Crnu Goru i istakao ulogu predsjednika KSCG Mila Đukanovića u borbi za talentovanog košarkaša.

Radončić je mogao da bira između Crne Gore, Srbije, Španije i Njemačke i na kraju je prihvatio poziv iz zemlje u kojoj je rođen njegov otac.

"Dinov izbor je Crna Gora i to je sjajna stvar zbog koje smo svi u savezu ponosni. Moram istaći i zasluge predsjednika Mila Đukanovića, koji je učestvovao u finalnim razgovorima posljednjih dana", rekao je za "Arenu" Danilo Mitrović.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.