4 stvari koje će ga dovesti do ludila!
Ilustracija

4 stvari koje će ga dovesti do ludila!

Muškarce ne zanima da li vam je lak na nogama poluskinut...

Žene se najčešće opterećuju glupostima kada sa njihovim partnerom treba prvi put da dođe do seksualnog odnosa. Naime, one uglavnom razmišljaju jesu li izdepilirane, kakav im je lak na nogama, suve pete... a zapravo jedino treba da povedu računa o tome da dobro odrade svoj dio posla i da znaju da preuzmu inicijativu.

Ako želite da vaš partner bude zadovoljan obratite pažnju na sledeće:

1. Inicijativa

Svakom muškarcu prija kada vidi da žena pokazuje želju za seksualnim odnosom sa njim. Isto tako svaki će primijetiti kad žena nije pretjerano zainteresovana ili ako ostavlja takav utisak.

"Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim", poručuju muškarci.

2. Pokreti tijela

Ako ste ukočene ili se stidite, to morate da promijenite, jer za to nema mjesta u krevetu. Senzualnost je, sa druge strane, i te kako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite cijelo tijelo, tako ćemo vidjeti da ste jako uzbuđene kada ste sa nama", otkrili su momci za magazin Vimins helt (Women’s Health).

3. Gledanje u muškarca

Posebnu energiju muškarci osjećaju kada ih zavodljivo gledate u oči ili ako odmjeravate njihova tijela. Pogled prema dolje (sumnja?), odmjeravanje sopstvenog tijela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nipošto nisu poželjni.

4. Depilacija i seksi veš

Muškarac kada vidi da ste svježe izdepilirane i da ste obukle neki seksi veš znaju da ste razmišljale o njemu i trenutku kada ćete se upustiti u seksualni odnos sa njim.

Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.