Rumunija izbačena sa takmičenja za pjesmu Eurosonga (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Za 61. godinu čuvenog takmičenja ovo se nikada nije desilo

Rumunija izbačena sa takmičenja za pjesmu Eurosonga (VIDEO)

Rumunija je izbačena za takmičenja za pjesmu Eurosonga nakon što njihova nacionalna televizija TVR nije platila takse organizatorima - Evropskoj radiodifuznoj uniji, piše portal Metro.co.uk.

Ovo je prvi put u istoriji Eurosonga da je jedna zemlja izbačena sa takmičenja.

Rumunija je uvijek imala kvalitetne kompozicije i skoro uvijek je bila u finalu. Ove godine trebali su nastupiti u polufinalnoj večeri 12. maja.

Red nastupanja se zbog izbacivanja ove zemlje učesnice neće promijeniti.

Rumuniju je trebao predstavljati Ovidiu Anton sa pjesmom Moment of Silence koja je do sada bila visoko kotirana na listama.

“Ovo je veoma razočaravajuće za pjevača koji je izabran, naše kolege sa televizije TVR koji sedmicama vrijedno spremaju nastup, ali i za gledaoce televizije i uopšte stanovnike države koji se raduju ovakvom takmičenju”, navodi se u saopštenju Evropske radiodifuzne unije.

Poslušajte pjesmu koja je trebalo da predstavlja Rumuniju na ovogodišnjem Eurosongu.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.