Predigra kojoj neće odoljeti: Zavedite ga ovim dijelom tijela
Ilustracija

Tajno žensko oružje

Predigra kojoj neće odoljeti: Zavedite ga ovim dijelom tijela

Oružije kojim se sve žene koriste. Predstavićemo vam nekoliko ideja kako ćete svog partnera svojim grudima izluditi do daske...

Po stanu hodajte bez obučenog gornjeg dijela 

Vaš muškarac bez sumnje voli vaše grudi pa ih upravo zato kod kuće ne skrivajte u tesnoj odjeći i grudnjaku. Budite opuštene. 

Obucite majicu bez grudnjaka, ili još bolje, budite samo u grudnjaku, ili još najbolje - budite gore bez ičega. Nadražujte ga svojim poprsjem. Dajte mu do znanja da ste svjesni da želi da ih uhvati, poliže, stisne i gnječi. 

Dajte mu do znanja da ga sve to čeka i da su vaše grudi samo njegove. Ali pažnja, ne dajte mu ih prebrzo. Nadražujte ga duže vremena, vodite igru i budite svjesni da su grudi vaše i da bi vaš muškarac za njih sve učinio. 

Pobrinite se da vam bradavice budu nabreknute 

Muškarci su slabi na nabrekle bradavice, i to čak i samo pod majicom, ali najbolje je ipak kada ih imaju pred očima. Ako je u vašem stanu malo hladnije, stvrduće vam se same od sebe. Ako nije, pobrinite se da vam budu tvrde. 

Pravo s tuša možete doći pred svog muškarca, što znači da će vam nabreknuti jer je dnevna soba bez sumnje hladnija od zatvorenog kupatila gdje je tekla topla voda. Možete ih takođe malo stisnuti ili namazati ledom pa mu pokazati rezultate. Na taj način ga nećete samo izludjeti grudima, već takođe bradavicama i područjem oko bradavica. 

Na grudi namažite šlag, ulje... 

Ako svog partnera zaista želite da zagrijete, na grudi namažite neku seksi stvarčicu, recimo šlag, ili dečje ulje. Pogled na vaše masne grudi izludjeće ga i snažno uzbuditi. 

To radite strasno i s osjećajem pa mu dozvolite da poslije toga šlag s grudi i poliže. Ako imate velike grudi, možete ih i same malo polizati, a uz to ga uzbudite i samim tim činom da sami sebi ližete bradavice. Sve to možete povezati s vrućim striptizom, u što uključite i mazanje grudi. Za mazanje je odlična i pljuvačka koju na grudi pljunete, razmažete je pa prilikom toga ispadnete veoma seksi. Dozvolite da na njih pljune i partner pa njegovu pljuvačku isto tako predano utrljajte u grudi. 

Masirajte grudi i njima masirajte i njegovo tijelo 

Pogled na ženu koja sebi masira grudi i stišće bradavice, izludjeće svakog muškarca, zato vam savjetujemo da to činite i vi same. Može to biti dio masturbacije za njegove oči, ili samo zato da ga nadražujete i uznemirujete. Dok to radite, na licu imajte pogled požude, oblizujte usnice, ukratko - izvedite predstavu u kojoj će carovati vaše grudi, a vaš muškarac će izgubiti glavu od požude. 

Kada završite s masažom, prihvatite se njegovog tijela. Grudima prelazite po njegovom licu, grudima, leđima, zadnjici i testisima. 

Uzmite vremena da mu ih priuštite na svim dijelovima tijela. Prije toga se namažite dječjim uljem kako bi bilo još više seksi i kako bi ugodno klizile. 

Završite sa seksom između dojki 

Seansu završite seksom između dojki. Dozvolite mu da vas doslovno poseksa između njih i da da sebi oduška. U međuvremenu mu svakako ližite glavić i mijenjajte položaj. 

On može biti nad vama ili vi sjednite tako da mu penis zapravo stiskate i trljate kao da ga nadražujete rukom. Zaključak je jasan, dakle - neka ejakulira na vaše grudi. Njegovu spermu predano razmažite po njima pa je premažite i po bradavicama i području oko bradavica. Time ćete ga još dodatno oduševiti i dokazati da su vaše grudi zaista glavno oružje bez kojih bi bio vrlo nesrećan.

Na dlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.