Tri znaka da nije prebolio bivšu!
Ilustracija

Tražite skrivene signale

Tri znaka da nije prebolio bivšu!

Muškarci koji još uvijek imaju osjećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu, zbune se kad je sretnu i redovno proveravaju njen profil na Fejsbuku.

On će reći da odavno ništa ne osjeća prema njoj, ali to će reći svaki muškarac kada ga pitaš da li je prebolio bivšu. Ako te stvarno zanima je li njegova indiferentnost istinita, traži male skrivene signale.

Nema je na Fejsbuku

Praćenje bivših ljubavi na Fejsbuku može da bude jako zabavno, ali i jako zabrinjavajuće za vezu. Ako muškarac svako malo provjeri profil svoje bivše devojke, znači da mu je još uvijek stalo. Ako ju je obrisao sa liste prijatelja, pokazuje da može da živi bez informacija o njenim aktivnostima na dnevnoj bazi, što je uvijek dobar znak.

Njegovi prijatelji smiju da je spomenu

Muškarci koji još uvijek imaju osjećanja prema bivšim ljubavima često stave zabranu spominjanja njenog imena u društvu. Ako njegovi prijatelji pred tobom bez imalo straha spominju njeno ime, znači da se sve završilo i da nema straha da će nastati neugodna tišina.

Kad je sretne, ne smrzne se

Sretanje bivše ljubavi na ulici može da bude jako neprijatno, pogotovo ako si u društvu nove ljubavi. Muškarac koji ne ostane bez teksta kada sretne bivšu definitivno ju je prebolio, i nema problem sa upoznavanjem stare i nove djevojke. Onaj koji još uvijek ima osjećanja, ponašaće se zbunjeno i pokušaće da pobjegne što prije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.