Zlatni pehar džudo klubu

,,Kup Svetog Nikole,,

Zlatni pehar džudo klubu "Favorit" na humanitarnom turniru u Podgorici

Džudo klub "Favorit" iz Bijelog Polja kao jedan od najbrojnijih u Crnoj Gori osvojio je zlatni pehar i brojne medalje na humanitarnom turniru održanom za vikend u Podgorici na kojem su nastupili klubovi iz Crne Gore i regiona.

U sali gimnazije „Slobodan Škerovic” u Podgorici proteklog vikenda je održan je humanitarni džudo turnir ,,Kup Svetog Nikole,, u organizaciji JK”Koga” koji se svake godine održava za pomoć povrijeđenom džudisti Davoru Vukoviću.

Džudo klub "Favorit" iz Bijelog Polja kao jedan od najbrojnijih u Crnoj Gori osvojio je zlatni pehar, dok je trener od organizatora na dar dobio sliku Džigora Kana, tvorca džudoa u znak zahvalnosti i dobre međusobne saradnje.

Takmičari "Favorita" Mijomir Varagić, Maddox Durović, Amina Hot i Bajram Idrizović su osvojili zlatne medalje .Mijomir Varagić je na ovom turniru u apsolutnoj kategoriji za kadete savladao sve protivnike perfektnom borbom i dokazao da samo rad i redovan trening mogu sve i da zavređuje pažnju.

Šampionke kluba Žadea, Anita i Dženana nijesu nastupile zbog povreda.

Klub je uputio pohvale organizatoru Dušanu Vlahoviću iz JK”KOGA” za fenomenalnu organizaciju sa velikim brojem učesnika, gostiju,nagrada i ugodnim programom čime je, navode, zasjenio čak i neke regionalne turnire.

Ekipu "Favorita" je predvodio trener Enes Camić sa velikim brojem navijača i roditelja a medalje su osvojili: Zejnilović Alen, Smolović Lazar, Sara Kolić, Nikolina Prebiračević,Idrizović Bajram,Amina Hot,Dobardžić Ilijas,Dobardžić Amar, Hasanović Zeko, Džogović Hana, Durović Maddox   Ljusković Almin,Džogović Amina,Sofian Durović,Dobardžić Tarik,Ibrahim Avdići Mijomir Varagić.   

Iz "Favorita" najavljuju pripreme za nove pobjede  na Državnom takmičenju za mlađe i starije pionire, kao i polaganje pojaseva za članove kluba.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.