Tadija Dragićević više ne igra za Budućnost
Tadija Dragićević

Prekinuta saradnja zbog incidenta na utakmici u BP

Tadija Dragićević više ne igra za Budućnost

Tadija Dragićević nije više član Budućnost Volija. Kako je saopšteno iz tog kluba, sa Dragićevićem je prekinuta saradnja zbog incidenta na utakmici Erste A1 lige, sa ekipom Jedinstva u Bijelom Polju.

"Košarkaški klub Budućnost VOLI odlučio je da prekine saradnju sa Tadijom Dragićevićem zbog incidenta na utakmici Erste A1 lige, sa ekipom Jedinstva u Bijelom Polju. Disciplinski organi Košarkaškog saveza Crne Gore su novčano kaznili i suspendovali Tadiju Dragićevića na 6 mjeseci. Izuzetno smo zahvalni za veliki Tadijin doprinos osvajanju prvog mjesta u regularnom toku ABA lige, tokom koje je Dragićević zavrijedio mjesto u najboljoj petorci takmičenja, ipak želimo da pokažemo da Budućnost VOLI ni u kom slučaju neće da toleriše nedisciplinu svojih igrača", saopšteno je iz kluba.

Podsjećamo najbolji igrač Budućnosti je na pomenutom meču fizički nasrnuo na sudiju Vladana Šundića.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.