5 seks poza koje bi žene voljele da zaboravite
Ilustracija

5 seks poza koje bi žene voljele da zaboravite

Ako želite nezaboravnu noć punu strasti, izbjegavajte sljedeće poze, jer seksolozi otkrivaju da će u njima svaka žena najmanje uživati.

Samo zato što određena poza raspamećuje sve muškarce, ne znači da će i žene uživati istim intenzitetom. Naprotiv, mnoge poze će žene ostaviti nezadovoljnim, neispunjenim, a neke će joj čak nanijeti i bol.

Otkrivamo vam 5 seks poza koje bi žene najradije preskočile:

OBRNUTA KAUBOJKA

Muškarci vole ovu pozu, najviše zbog pogleda. I dok ova poza pomaže ženama da pronađu pravi ugao tokom seksa, postoji jedan osnovni nedostatak.

„Problem leži u činjenici da tokom ove poze ne može da se ostvari stimulacija klitorisa“, kaže Anka Radakovič, seks kolumnista i autorka knjige The Wild Girls Club.

NESTAŠLUCI NA PODU

Ovo je poza u kojoj je žena nagnuta naprijed sa rukama na podu, a njen partner se nalazi iza nje. Zbog položaja tijela ova poza može da bude neprijatna za ženu izazivajući i blagu glavobolju. Bolja verzija ove poze je kada žena svoje ruke stavi na stolicu ili krevet što sam odnos čini mnogo ugodnijim.

MISIONARSKA POZA NA PODU

Ova poza ima reputaciju dosadne, iako su misionarske poze u principu vrlo intimne i omogućuju ženama da budu zadovoljene. Međutim, misionarska poza na podu može biti vrlo neprijatna za žene zbog tvrde podloge. Zato je važno da podloga bude udobna i mekana kako ne bi došlo do povreda.

ORALNI SEKS NA KOLJENIMA

Poza na koljenima tokom oralnog seksa može biti bolna, posebno nakon nekog vremena. Bolja opcija je da probate sa drugim varijacijama, da sjednete ili legnete kako bi partnerki bilo lakše.

SEKS U STOJEĆEM POLOŽAJU

Seks u stojećoj pozi je često simbol strasti i romantike, ali tokom ove poze su partneri veoma napeti, a veći broj muškaraca ne može lako da ostvari orgazam u ovom položaju. Takođe, zbog stojećeg položaja, žene u najvećem slučaju neće uživati, jer neće moći da se opuste.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.