Egzit na listi najboljih svjetskih festivala
Ilustracija

CNN objavio

Egzit na listi najboljih svjetskih festivala

Globalni medijski gigant CNN objavio je listu najboljih svjetskih festivala i ponovo proglasio Egzit jednom od vodećih muzičkih manifestacija na cijeloj planeti, saopštili su organizatori novosadske manifestacije.

"Rođen iz srpskog bunta i pokreta za demokratske promjene na prelazu vjekova, Egzit već godinama osvaja vrhove lista najboljih festivala", piše u objašnjenju CNN-a. 
"Nije teško uvidjeti zašto. Njegova lokacija unutar impozantne Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu čini festivale u njivama pomalo patetičnim", navodi se u istom tekstu, koji u nastavku izdvaja sjajne zvijezde Egzita, poput Eli Gulding i grupe "Bastille".
CNN naglašava da je Egzit mnogo više od muzike i da ga drugačijim čini "osjećaj dobrodošlice i zabava do ranih jutarnjih časova".
Egzit  je proglašavan i za najbolji evropski festival 2014. na dodjeli Evropskih festivalskih nagrada i 2007. na dodjeli Britanskih festivalskih nagrada. 

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.