Evo zašto seks u ovo doba dana svako treba da ima
Foto: Guliver/Thinkstock

Pet razloga

Evo zašto seks u ovo doba dana svako treba da ima

Iako možda niste „jutarnji tip“, postoji bar 5 dobrih razloga zbog kojih bi trebalo da ga praktikujete.

1. Već ste bez odjeće – Nema gubljenja vremena na skidanje, mukotrpno otkopčavanje brusa, skidanja tijesnih farmerki... 

2. Možete da preskočite teretanu – Jutarnja gimnastika s orgazmičnim epilogom, zar vam je poslije toga potrebno da idete u teretanu? 

3. Popravlja raspoloženje - Ko ne želi da započne dan orgazmom? Hormoni koji se luče tokom seksualnog vrhunca ne samo da će vam trenutno popraviti raspoloženje, već će učiniti da cio dan nosite osmjeh na licu. 

4. Učvršćuje vezu – Ako ste njoj ili njemu privlačni ujutru, kad vam je lice natečeno od spavanja a kosa raščupana, onda je vaša veza na višem nivou. Jutarnji seks dokazano učvršćuje bliskost među partnerima. 

5. Jača imunitet – U slučaju da vam orgazam nije dovoljan razlog za zornjak (što je malo vjerovatno), postoje i druge prednosti jutarnjeg seksa. Dokazano povećava proizvodnju antitela u organizmu, što dovodi do jačanja imuniteta.

Nadlanu

 

 
 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.