Metalik nijanse su u trendu (FOTO)
Ilustracija

Hit ovoga proljeća

Metalik nijanse su u trendu (FOTO)

Modna scena je proljeće dočekala u metalik nijansama, koje su hit ove sezone, a svjetski dizajneri su inspiraciju za najnovije kolekcije pronašli u "ludim" 90-im.

Zastupljene su na modelima od vještačke kože, ali i na nezaobilaznom džinsu, pa ćete sigurno naći nešto u vašem stilu, jer tu su haljine koje podsjećaju na spavaćice s bretelama, obične, atletske majica, ali i bluze, pantalone i jakne.

metalik

Dominiraju srebrni, zlatni i tonovi bronze, kao i plava, ružičasta i zelena boja. Možete i da ispratite trend kroz interesantne detalje, poput cipela ili tašni sa metalnim odsjajem.

metalik1

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.