Evo kako je izgledao sukob Dragićevića sa sudijom (VIDEO)
Tadija Dragićević

Snimak sa utakmice iz Bijelo Polja:

Evo kako je izgledao sukob Dragićevića sa sudijom (VIDEO)

Pet dana nakon incidenta u Bijelom Polju, kada je košarkaš Budućnosti Tadija Dragićević nasrnuo na sudiju Vladana Šundića, pojavio se snimak na kojem se vidi šta se tačno desilo.

Dragićević je igrač koji nije sklon sukobima, ali sada je pogrešio – na snimku se vidi da je došlo do fizičkog kontakta između njega i arbitra, mada ne toliko žestokog kao što se prethodnih dana pisalo u medijima.

Krilni centar Budućnosti suspendovan je zbog incidenta, a kazna će najverovatnije trajati do septembra. Utisak je da je to pregruba kazna, pogotovo uzevši u obzir šta se sve dešavalo u prošlosti na ovdašnjim terenima, kao i činjenicu da se Dragićević izvinio i da nikada prije nije izazvao sličan incident, piše B92.



 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.