Potukli se predstavnici BiH na Eurosongu (FOTO)
Predstavnici BiH na Eurosongu

Skandal

Potukli se predstavnici BiH na Eurosongu (FOTO)

Članovi tima koji će ove godine predstavljati Bosnu i Hercegovinu na takmičenju za pjesmu Evrovizije potukli su se sinoć na snimanju jedne emisije, prenose bosanski mediji.

Fuad Bavković Deen, Ana Rucner, Dalal Midhat Talakić i Jasmin Fazlić Vala, koji će ove godine sa pjesmom "Ljubav je" predstavljati BIH na sceni u Stokholmu nakon snimanja emisije slavili su Deenov rođendan, uz velike količine alkohola.

Sa njima je bilo i autor pjesme i producent nastupa Almir Ajanović koji je, kako su za Radiosarajevo.ba rekli svjedoci, nakon "čaše više" iz još uvijek nepoznatih razloga fizički nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu, i slomio mu nos. Ni kriv ni dužan povrijeđen je i pjevač Šaćir Ameti, koji je pogođen flašom u glavu i koji je zamalo izgubio oko.

sacir

Šaćir Ameti pogođen flašom u glavu

"Obračun se jeste desio. Taj događaj nije organizovala BHT1 niti delegacija Eurosonga. Učesnici se nakon 15 sati vraćaju u Sarajevo, kada ćemo imati zvanične informacije", rekla je za Radiosarajevo.ba šef delegacije Eurosonga Lejla Babović.

Portal Faktor.ba piše da je zbog ovog incidenta učešće BiH na Evroviziji pod znakom pitanja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.