Fondacija AKTER uspješno sprovela humanitarnu akciju: Uručena pomoć socijalno ugroženim porodicama

Donirali prehrambene i higijenske pakete

Fondacija AKTER uspješno sprovela humanitarnu akciju: Uručena pomoć socijalno ugroženim porodicama

Fondacija AKTER organizovala je danas humanitarnu akciju pomoći socijalno ugroženim porodicama u ruralnim oblastima, donirajući prehrambene i higijenske pakete samohranim staračkim domaćinstvima i porodicama čiji se članovi nalaze u teškom materijalnom ili zdravstvenom stanju.

Kako se navodi u saopštenju te Fondacije akcija je sprovedena u naseljima Virpazar, Orahovo, Gluhi Do, Krnjice, Dupilo, Gornji Brčeli i Donji Brčeli.

image3baba79bb26c191ecd6d7ea91002eaa42a3fe4090589726f00f6d166a787a296V

Direktor Fondacije Marko Mašanović kazao je da je akcija uspješno sprovedena i istakao da se projekat temeljio isključivo na volonterskom radu, uz podršku lokalne samouprave i značajno učešće omladinske i studentske populacije.

Filip Jovanovski, predsjednik Upravnog odbora Fondacije, naveo je kako je cilj organizacije sadržan u njenom geslu „Budi akter – pokaži karakter“, kroz poziv svakom građaninu da bude aktivni učesnik društvenih procesa i gradi Crnu Goru kao državu humanosti.

Dobrotvorna akcija, najavljena iz Upravnog odbora Fondacije u februaru, organizovana je u saradnji sa Mjesnom zajednicom Crmnica.

Projekat je izazvao veliko interesovanje i pozitivnu reakciju mještana.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.