Naučnici otkrivaju kako da joj podarite višestruke orgazme
Ilustracija

Istraživanje

Naučnici otkrivaju kako da joj podarite višestruke orgazme

Nova istraživanja će vam pomoći da je uzbudite nekoliko puta u toku večeri i pružite joj mnogostruke orgazme.

Svega 47 procenata žena je doživjelo višestruke orgazme bar jednom u životu, navodi se u istraživanju Univerziteta Indijana.

Istraživači su ispitivali žene koje su imale višestruke orgazme u čemu je njihova tajna. Rezultati su pokazali da je ključ u stimulaciji klitorisa nakon prvog orgazma. Već je dokazano da čak tri četvrtine žena ne može da doživi orgazam bez prethodne stimulacije klitorisa..

Međutim, za većinu žena stimulacija klitorisa nakon prvog orgazma može biti prilično neprijatna i bolna.

Zbog toga veliki broj pripadnica nježnijeg pola nije u mogućnosti da doživi višestruke orgazme: stimulacija im je neophodna da bi doživjele orgazam, ali ako nastavite da joj dodirujete klitoris nakon prvog orgazma, ona može da doživi veoma neprijatno iskustvo.

Ako želite da zadovoljite svoju partnerku nekoliko puta u toku jedne večeri, fokusirajte se na njenu osjetljivost poslije orgazma. Umjesto da dodirujete njen klitoris istim intenzitetom kao prilikom prvog pokušaja da doživi orgazam, u drugom pokušaju probajte sa nježnijim pokretima koji su se pokazali kao uspješna formula.

Možete pokušati i sa određenim tehnikama koje uključuju stimulaciju klitorisa, ali dodirivanjem regije koja ga okružuju.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.