Dragićević demantuje da je fizički nasrnuo na sudiju
Tadija Dragićević

Meč sa Jedinstvom u Bijelom Polju

Dragićević demantuje da je fizički nasrnuo na sudiju

Mnogo bure bilo je na duelu četvrtfinala plej-ofa crnogorskog šampionata između Jedinstva i Budućnosti u Bijelom Polju.

Tadija Dragićević, krilni centar Podgoričana, isključen je u finišu porvog poluvremena pošto je posle tehničke greške zaradio još jednu nakon čega je nasrnuo na sudiju Vladana Šundića.

"Izvinjavam se sudiji Vladanu Šundiću, jer nije bilo nikakve namjere sa moje strane da ga povrijedim. Nije bilo udarca. Prišao sam mu, nakon kratkog razgovora naslonio mu ruke na obraze - dakle, nisam ga udario, niti sam imao namjeru, kao što se piše po medijima. Ne bih to sebi dozvolio, niti sam u karijeri ikad dolazio u takvu situaciju. Svi koji su bili u dvorani mogli su da vide da nisam udario sudiju", izjavio je za Vijesti Dragićević.

Arbitar Šundić je nakon meča primio medicinsku pomoć u bjelopoljskoj bolnici, jer je navodno povraćao, a on i njegove kolege Ognjen Jokić i Miodrag Lakićević, kao i delegat Zoran Nišavić, dali su i izjave u bjelopoljskoj policiji.

"Tokom cijele sezone maksimalno sam posvećen Budućnosti. Borim se za klub da ostvari najbolje rezultate, kao da sam ponikao u Budućnosti i rođen u Podgorici. Ne znam kome je u interesu da se preuveličavaju stvari u vezi mene i kluba", dodao je Dragićević.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.