Muškarci, evo zašto biste trebali da uradite tetovažu
Foto: Shutterstock

5 razloga

Muškarci, evo zašto biste trebali da uradite tetovažu

Ako ste u dilemi da li da uradite tetovažu, možda ćemo uspjeti da vas ubijedimo

IZGLEDAJU MOĆNO

Slobodno možemo da kažemo da tetovaže povećavaju samopouzdanje, čineći da se osjećamo moćno. 

POSTAJU DIO VAS

Tetovaža će biti na vašem tijelu najvjerovatnije do kraja života (osim ukoliko se ne odlučite da je uklonite u nekom trenutku). Postaće dio vas i vašeg tijela i značiće vam još više vremenom kada se potpuno srodite sa njom.

ULOŽENI NOVAC ĆE VAM SE VRATITI KROZ NEPROCJENJIVU VRIJEDNOST

Ukoliko je u pitanju tetovaža, koja vama lično mnogo znači i označava dio vašeg života, novac koji ćete uložiti ne predstavlja ništa naspram dubljeg značaja tetovaže.

SIMBOLIKA

Tetovažu ne treba da radite ako samo želite da pratite trendove, već ukoliko ste svjesni njenog dubljeg značaja. Vaša tetovaža može biti samo vaša šifra koja vam mnogo znači i simbolizuje vama važan trenutak u životu.

ŽENE MISLE DA SU SEKSI

Većina žena voli tetovaže, a još veći broj misli da su tetovaže veoma seksi na nekom mišićavom momku.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.