Savršen stil za proljećne dane: 7 modnih savjeta Dejvida Bekama
Dejvid Bekam

Muški kutak

Savršen stil za proljećne dane: 7 modnih savjeta Dejvida Bekama

Jedan od najstilizovanijih muškaraca današnjice vas savjetujete kako da ovog proljeća budite stilizovani!

TRENCH KAPUT

Odličan za hladnije proljećne i ljetnje dane. Iskombinujte ga sa bijelom majicom i omiljenim džinsom. 

ODIJELO SVIJETLE BOJE ZA TOPLIJE DANE

Uz svijetlo odijelo i preplanulo tijelo, budite u trendu ovog ljeta.

HARINGTON JAKNA

Odličan izbor za hladnije proljećne dane, da vas ugrije i da upotpuni vaš stil.

BLEJZER + MAJICA NA PRUGE

Pruge dominiraju već nekoliko godina, a tako ćete i vi dominirati gdje god se pojavite ukoliko majicu sa prugama iskombinujete sa laganim blejzerom. 

BIJELI DŽINS 

Ni ove godine nećete pogriješiti ako obučete bijele farmerke, a u kombinaciji sa plavom mornarskom majicom biće pun pogodak.

CASUAL GARDEROBA

Ova varijanta je sasvim dobr izbor ukoliko odlučite da provedete dan u svom domu. Ukoliko je dovoljno dobra kombinacija da možete da je nosite i van kuće – pun pogodak.

DENIM + DENIM

Ukoliko iskombinujete teksas košulju sa teksas farmerkama, nećete pogriješiti. Ova klasična kombinacija i bijela majica uz nju stalno su modni trend.

Menshealth

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.