Radonjić:Ostaje nam da se okrenemo Cedeviti
Dejan Radonjić

Crveno-bjeli će imati još jednu priliku

Radonjić:Ostaje nam da se okrenemo Cedeviti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Darušafaka potpuno zasluženo pobjedila njegovu ekipu, kojoj ostaje da sada razmišlja samo o Cedeviti i pobjedi u poslednjem kolu Top 16 faze Evrolige.

"Ostaje nam da se okrenemo Cedeviti, odigramo dobru utakmicu u Zagrebu i pokušamo da pobjedimo", rekao je Radonjić novinarima poslije utakmice. 

Zvezda je propustila prvu priliku da se plasira u četvrtfinale Evrolige, pošto je u Beogradskoj areni kolo prije kraja Top 16 faze izgubila od Darušafake sa 80:61. 

Crveno-bjeli će imati još jednu priliku, protiv Cedevite 8. aprila u Zagrebu. 

Radonjić je čestitao Darušafaki na "potpuno zasluženoj" pobjedi. 

"Bili su bolji od nas. Dobro smo počeli, motivisani, ali nismo to iskoristili i Darušafaka je dobrom igrom držala ritam i konstantu u rezultatu. Kada smo mogli da napravimo prednost, nismo iskoristili priliku. Pokušavali smo da se podignemo, ali brzo smo padali, gubili lopte", kazao je Radonjić. 

Prema njegovim rječima, na poraz od turske ekipe je uticao težak raspored u prethodnom periodu. 

"Bilo je mnogo igrača koji su igrali ispod svakog dosadašnjeg nivoa. Period utakmica i putovanja, a bez treninga, ostavio je trag, što se jasno vidjelo. Pokušaćemo da se podignemo do sledeće utakmice kako bismo bili na nivou kao čitave sezone", rekao je Radonjić. 

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.