Zvezda poražena od Darušafake
Foto:AA

13. kolu Top 16 Evrolige

Zvezda poražena od Darušafake

Košarkaši Crvene zvezde propustili su šansu da se večeras plasiraju u četvrtfinale Evrolige, pošto su u Beogradu izgubili od Darušafake sa 61:80 (15:20, 20:14, 20:15, 12:25) u 13. kolu Top 16 faze tog takmičenja.

Crveno-bijeli su u punoj Beogradskoj areni upisali šesti poraz, dok je turska ekipa, kojoj večerašnja utakmica nije imala takmičarski značaj, stigla do četvrtog trijumfa. 

Najefikasniju u Zvezdi bio je Kvinsi Miler sa 18 poena, Nikola Dangubić je dodao 14, dok su Marko Gudurić i Maik Cirbes ubacili po sedam. U redovima Darušafake najbolji bio Skoti Vilbekin sa 19 poena, Džamon Gordon je postigao 14, a Milko Bjelica 13 poena.

Zvezda će narednu priliku da obezbijedi plasman u Top 8 imati narednog petka kada gostuje Cedeviti. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.