Nova pjesma: Golišava Rijana ponovo obara rekorde (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Spot koji je za 20 minuta pregledan 300.000 puta

Nova pjesma: Golišava Rijana ponovo obara rekorde (VIDEO)

Pjevačica Rijana izdala je svoj poslednji album 26. januara ove godine pod nazivom “Anti“.

Rijana može da se pohvali sa 11 pesama koje su se našle na prvom mjestu Bilbordove top liste. Singl “Work“ naišao je na oprečne komentare kritičara i publike, zbog ponavaljanja jedne riječi tokom čitave pjesme, kao i da numera ne posjeduje strofu i refren. 

Danas je objavljen Rijanin singl “Kiss It Better“ i spot za pjesmu. 

Spot je za samo 20 minuta pregledan preko 300.000 puta. Najveći uspjeh u broju pregleda imala je britanska pjevačica Adel koja je poslije tri dana mogla da se pohvali sa 100 miliona pregleda. 

Pjesmu "Kiss It Better" potpisuju pjevačica Natalija Kilz, Džef Bašker, Rijana i Džon Glas.

Poslušajte:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.