Koncert Dubioze Kolektiv 13. maja u Podgorici
Foto:Screenshot

Balkanska muzička atrakcija

Koncert Dubioze Kolektiv 13. maja u Podgorici

Koncertom Dubioze Kolektiv biće otvoren ovogodišnji festival City Groove koji će se održati od 13. do 15. maja na Stadionu malih sportova u Podgorici.

Članovi Dubioze u Crnu Goru stižu odmah nakon američke turneje na kojoj su trenutno.

Poznati po koncertima punim pozitivne energije, nastup ispod Gorice iskoristiće da promovišu nedavno objavljeni album "Happy Machine", ali će se na njihovom repertoaru naći i numere sa prethodnih albuma.

Dubioza je prvo ime ovogodišjeg , drugog izdanja City Groove-a, a organizatori najavljuju da ljubitelje dobre muzike tokom tri dana očekuju vrhunski koncerti.

Prošlogodišnji City Groove je ugostio najveće sastave sa prostora Balkana, Parni Valjak, Hladno Pivo, Van Gogh, Perper...

Prva godina  festivala je uz proslavu Dana nezavisnosti bila i Grand opening podgoričkog Hard Rock Cafea.

I ovogodišnji festival će, po obećanjima organizatora, biti na vrhunskom organizacionom i produkcijskom nivou, a konačan spisak svih učesnika će uskoro biti objavljen.

Ulaznice za City Groove uskoro će se naći u prodaji, a organizatori najavljuju i promo žurke koje će biti organizovane u Capital Plazi.

Glavni izvođači festivala i ove godine imaće podršku domaćih bendova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.