Bahato: Sin ruskog milijardera nudi novac golišavim djevojkama da mu peru auto (VIDEO)
Mladi bogataš se zabavlja na bahat način

Plaća im od 150 do 350 funti

Bahato: Sin ruskog milijardera nudi novac golišavim djevojkama da mu peru auto (VIDEO)

Mladi bogataš Griša Mamurin zabaljva se na bahat način.

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem sin ruskog milijardera nudi novac djevojkama. Jedini uslov je bio da se skinu u donji veš i operu njegov luksuzni automobil.

Griša je sin ruskog oligarha Gregorija Nekliudova. 

Naime, momak je sve djevojke priuvkao tako što im je kazao da njegov prijatelj Mulat snima spot i traži atraktivne kadrove. Nudio je od 150 do 350 funti, a neke od djevojka su pristale da operu auto.

Bulevar.b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.