Savršena kombinacija tašni i cipela (FOTO)
Ilustracija

Evo nekoliko primjera koji će vas sigurno inspirisati

Savršena kombinacija tašni i cipela (FOTO)

Kada je o modi riječ, odjeća nije sve o čemu treba voditi računa. Najčešće mnogo jači utisak ostavlja efektan model cipela ili tašne. A kada se one savršeno upare tada je cjelokupan autfit podignut na viši nivo i modni pogodak je zagarantovan.

Uvijek treba razmotriti primaran akcenat kada je stajling u pitanju, onaj koji želite da bude u prvom planu. Kada je garderoba svedena i neutralnih boja upečatljive cipele i tašne su savršen izbor za vaš autfit. Unaprijedite vaš izgled idealnom kombinacijom obuće i tašne i pritom nije važno fokusirati se na identične boje, već više faktora ulazi u uži izbor.

Sparivanje po bojama nam uvijek prvo “padne” na pamet, ali to nije presudno. Nekada je baš zanimljivije kada su cipele i tašne u različitim bojama. Usredsredite se na modele i materijale koji daju fantastičan vizuelni efekat kada ih pogledate u paru. Evo nekoliko primjera koji će vas sigurno inspirisati.

Moćni modeli od crne kože

Koža je efektan materijal sam po sebi. Ako želite da postignete moćan punk ili rock izgled onda uparite kožne cipele i kožnu tašnu. Bez obzira što je ovo ne predstavlja ništa novo i šta više očekivana je kombinacija, ovakav spoj uvijek izgleda sofisticirano i odaje utisak dobrog ukusa. Da biste “osvježile” ovu već dobro poznatu kombinaciju obucite haljinu od čipke i napravite modni iskorak.

Budite izazovne u prevrnutoj koži

Prevrnuta koža je doživjela veliki povratak na modnu scenu, a naročito sadašnjim modnim trendom koji podrazumjeva povratak modela i krojeva iz sedamdesetih godina. Od ulica Pariza do ulica Njujorka ne postoji dilema da je ova vrsta kože postala glavni trend ali i to da izgleda bolje nego ikada. Ako želite da postignete boho šik izgled prevrnuta koža to sigurno može da vam obezbijedi. Iskombinujte obuću i tašnu od ovog materijala uz odjeću čije se nijanse utapaju u cijelu priču. Još ako se na tašni nalazi i po koja resa onda ćete dobiti savršen boho autfit.

Zasijajte u koži i nitnama

Svaka djevojka u svom oblačenju ima potrebu da zasija s vremena na vrijeme. Ako ste raspoloženi da efektnim detaljima poput nitni i lanaca osvježite svoj izgled, onda vam preporučujemo da to kombinujete uz kvalitetnu kožu, najčešće u crnoj boji jer tada ovi detalji najviše dolaze do izražaja. Ako su i tašna i cipele sparene i pune ovih ukrasa, onda se potrudite da garderoba bude neutralnija kako ne bi pretjerale u “osvježavanju”svojih kombinacija.

Budite elegantne u neutralnim nijansama

Kada je moda u pitanju, jednostavne boje i kombinacije su uvijek bolje jer odaju utisak elegancije i stila. Ukoliko želite da napravite nevjerovatnu kombinaciju cipela i tašne onda izaberite neutralne boje i dobićete bolji efekat nego da ste u drečećim bojama. Zemljane boje odlično rade svoj posao te takve kombinacije možete nositi tokom dana i na poslu, ali i u svakodnevnim kombinacijama i u noćnim izlascima. Ono što je dobro kada su cipele i tašne u ovoj nijansi u pitanju je to da one odolijevaju vremenu i trendovima jer su uvijek zahvalne za nošenje tokom svih godišnjih doba, ali i tokom dužeg niza godina. (Wannabemagazine.rs)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.