Žene sad šminkom konturišu ne samo lice, već i čitavo tijelo (VIDEO)
Foto: Screenshot

Na svašta su spremne

Žene sad šminkom konturišu ne samo lice, već i čitavo tijelo (VIDEO)

Ovaj video zapalio je društvene mreže! Pogledajte na šta su sve žene spremne samo da bi na fotografijama ispale savršeno...

U eri društvenih mreža, više nije važno da li izgledate lijepo u prirodi, niti da li ćete biti privlačnionome ko se se probudi pored vas, već je bitnije da na selfijima s plaže ili fotkama iz noćnog kluba izgledate perfektno. 

A sve to samo da bi se pokupio što veći broj lajkova i pratilaca na društvenim mrežama. A za istinu, ko još mari? 

Zato sada šminkerski saloni ne nude više samo oblikovanje lica prema aktuelnim standardima ljepote, već se konturiše i cijelo tijelo. 

Pogledajte kako se pomoću bronzera i hajlajtera ističe ono što treba, a sakriva ono što smeta.

Video možete pogledati OVDJE.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.