Samo 12 minuta dnevno i vaše noge će biti neodoljive (VIDEO)
Ilustracija

Vježbe koje odgovaraju svima

Samo 12 minuta dnevno i vaše noge će biti neodoljive (VIDEO)

Nekako se tako dešava da o svom tijelu i mršavljenju najčešće počinjemo da razmišljamo sa dolaskom proljeća, piše uspesnazena.com! Ni za kog nije tajna da su najproblematičniji dijelovi ženskog tijela – kukovi i butine na kojima je najteže ukloniti suvišne cantimetre.

Da bismo uklonili masne naslage sa unutrašnjeg i spoljašnjeg dijela butina, treba im nanijeti trostruki udarac: izregulisati dnevni unos kalorija, piti dosta vode i početi raditi efikasne vježbe.

Uopšte nije potrebno ići u teretanu, jer predloženi kompleks vježbi možete obavljati kod svoje kuće. Samo 12 minuta dnevno – minus 1 cantimetar u kukovima i butima nedjeljno je zagarantovan. Neće biti lako, ali zato će vam vaše tijelo biti zahvalno.

U ovom videu je prikazan intenzivan 12-minutni trening, koji je pomogao hiljadama žena.

Prikupi snagu i počni da radiš ove vježbe, već danas!

Lijekizprirode.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.