Ljetovanje GRATIS ako vam padne kiša na odmoru
Abu Dabi

Abu Dabi

Ljetovanje GRATIS ako vam padne kiša na odmoru

Turistička agencija iz Abu Dabija pronašla je novi način da proda aranžmane potencijalnim posjetiocima.

Etihad Holidays odjeljenje istoimene aviokompanije, obećava turistima besplatno ljetovanje u Abu Dabiju, ako tokom njihovog boravka u okviru njihovog aranžmana, padne minimum pet milimetara kiše. 

Ponuda se odnosi samo na posjetioce iz Velike Britanije, a poklapa se sa otvaranjem ispostave u Londonu. 

Prema procjenama, više od 230.000 Britanaca putovalo je u Abu Dabi tokom prošle godine. 

Caka je u tome što ponuda važi samo između 1. maja i 30. septembra, dakle, u najtoplijim mjesecima u godini, kada je riječ o Emiratima. 

U jeku ljeta, ovdje se temperature penju i do 48. podeoka, dok je vlažnost obično viša od 80 procenata. 

Prosječna temperatura je 41 stepen Celzijusa, a minimalna 31. 

Uprkos visokoj vlažnosti vazduha padavina u ovo doba gotovo da nema. Prosječne padavine na godišnjem nivou iznose svega oko 12 centimetara, a od toga, najviše kiše padne između novembra i februara.

b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.