Savjeti: Evo kako da nosite bijelu košulju (FOTO)
Ilustracija

Šest prijedloga

Savjeti: Evo kako da nosite bijelu košulju (FOTO)

Bijela košulja je najbolja za dane kada "nemate šta da obučete".

Upravo tada vas ona može spasiti, jer ovaj dragocjeni odjevni komad se može nositi na bezbroj načina.

Možda ste zaboravili na klasičnu bijelu košulju koja danima stoji u vašem ormaru? Sada je pravo vrijeme da je izvučete i hrabro ponesete.

Ona je savršen komad koji možete upariti skoro sa svim stilovima i stvarima (poput male crne haljine ili boyfriend jeansa).

Zato smo riješili da vam predstavimo najbolje načine za kombinovanje:

1. Košulja uvučena u midi suknju: Uvijek ste se pitali šta podrazumijeva kežual poslovni look? Upravo ovo. Košulju uvucite ovlaš u suknju, da djeluje što prirodnije.

2. Kao dio monohromatskog looka: Da li ste znali da bijela + bijela mogu šokantno suziti vašu figuru?

3. Košulja sa maramom u jarkoj boji: Dva klasična komada zajedno predstavljaju trendi duo. U zavisnosti od modela, maramu možete vezati na čvor, na stranu ili je ostaviri da lagano leprša oko vaših uvojaka.

4. Košulja uvučena u šorts sa dubljim strukom: Koušulju uvucite u ležeran šorts dubokog struka i obavezno dodajte statement kaiš. Na ovaj način ćete postići kežual look koji možete nositi u svim prilikama.

5. Sa boyfriend jeansom i statement aksesoarima: Ako volite gradski chic, najbolje je da klasičnu košulju iskombinujete sa iscijepanim jeansom, statement tobom i nakitom.

6. Ispod prsluka ili haljine: Predstavljamo vam još jedan poslovni outfit. Iskombinujte bijelu košulju sa prslukom u jarkoj, kontrasnoj boji. (Nezavisne)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.