Smijenjen  trener Budućnosti, Luka Pavićević
Luka Pavićević

Sjednica Upravnog odbora

Smijenjen trener Budućnosti, Luka Pavićević

Na sjednici UO KK Budućnost Voli dosadašnji trener tog kluba Luka Pavićević nije dobio podršku čelnika već će njegovu poziciju preuzeti pomoćnik Igor Đaletić-

Sjednici su pored predsjednika kluba Dragana Bokana prisustvovali članovi UO Vojin Žugić, Osman Nurković, Vanja Mugoša, Aleksa Lučić, Branislav Martinović i Milija Zeković kao i direktor kluba Slavko Radulović i sportski direktor Gavrilo Pajović.

Pavićevića će na klupi zamijeniti dosadašnji pomoćnik Igor Đaletić koji će predvoditi klub do kraja sezone, odlučio je Upravni odbor podgoričkog kluba.

"Nakon analize učešća i rezultata u tekućoj sezoni, Upravni odbor Košarkaškog kluba Budućnost Voli je zaključio da su postavljeni rezultatski ciljevi sa početka sezone ispunjeni. Osvojeno je prvo mjesto u ABA ligi u regularnom dijelu takmičenja i učešće u Play off-u, ostvareno je zapaženo učešće u Evrokupu i osvojen je Kup Crne Gore. 
Nažalost, ekipa nije uspjela da iskoristi šansu koja se ukazala i da se plasira u finale Play off- a ABA Lige i pokuša da izbori plasman u Evroligu. Kvalitet i takmičarske rezultate u ovoj sezoni potvrđuje i činjenica da je u crnogorskoj javnosti i upravi Kluba preovladalo mišljenje da je taj poraz u polufinalu play off-a neuspjeh i kluba i takmičarske ekipe. Prihvaćeno je da se ugovor sa dosadašnjim trenerom Lukom Pavićevićem sporazumno raskine. Prvu ekipu će do završetka takmičarske sezone voditi Igor Đaletić, sa ciljem da se osvoji prvenstvo Crne Gore", saopšteno je nakon sastanka UO.

Pavićević je Budućnost predvodio od novembra prošle godine, nakon što je ostavku na mjesto trenera podnio Igor Jovović.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.