Zategnuto tijelo za dvije nedjelje
Ilustracija

Trening koji sagorijeva masne naslage

Zategnuto tijelo za dvije nedjelje

Kombinacija tri vježbe učiniće čudo za vas, dovoljno je samo da istrajete dvije nedjelje.

Ukoliko muku mučite sa salom na stomaku i vječita tri kilograma viška, donosimo vam trening koji će vas promijeniti. Dobro je da vodite računa o tome šta jedete i pijete, ali bez dobrog treninga, bez pravog znojenja nećete osjetiti pomak. 

Vježbanje mora da počne ujutru. Tako ćete najbolje da ubrzate metabolizam i da se napunite energijom. 

Plan vježbanja: 

Prvo dobro zagrijte mišiće tako što ćete 10 minuta da vježbate na spravi za nordijsko pješačenje. Ako niste u kondiciji lagano se krećite dok se ne zadišete, a onda ubrzajte i 10 sekundi vozite najbrže što možete. 

Zatim usporite hod dok vam se puls ne smiri pa opet 10 sekundi vozite najveću brzinu i tako do isteka ovih 10 minuta. 

Kada ste se dobro oznojili uradite čučnjeve, ali ne obične. Cilj je da nastavite da se znojite i da vam trening bude izuzetno interzivan. 

Zato vježbanje počnite tako što ćete uraditi jedan polučučanj, a zatim jedan polučučanj sa skokom. Ukoliko niste u kondiciji uradite 10 komada ovakvih čučnjeva.

Zatim uradite 10 čučnjeva sa iskorakom unazad. Tokom pauze između dvije serije čučnjeva skakućite u mjestu. 

Neka serija sa čučnjevima traje 10 minuta. 

Nemojte zaboraviti na trbušnjake. Ukoliko imate najviše sala u predjelu struka, ove vježbe su nezaobilazne. Kada je riječ o trbušnjacima, 5 minuta je sasvim dovoljno da radite na njima. 

Ovakav trening praktikujte 4 puta nedjeljno tokom dvije nedelje. Promjene će se vidjeti veoma brzo. 

Tokom ove dvije nedjelje vodite računa da se hranite zdravo, da redovno doručkujete, a pijete najmanje 3 litra vode dnevno.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.