Predstavnik Bjelorusije pjeva GO na Evroviziji!? (VIDEO)
Foto: instagram/ivan_eurovision

Više ništa nas ne može iznenaditi

Predstavnik Bjelorusije pjeva GO na Evroviziji!? (VIDEO)

Na Evroviziji više ništa ne može da nas iznenadi. Publika je davno prestala da ocjenjuje muzički talenat pa se takmičari utrkuju ko će da ima bolji scenski nastup

Predstavnik Bjelorusije Aleksandar Ivanov, čije je umjetničko ime Ivan Saša odlučio je uradi nešto što niko do sada nije, a to je da se na sceni pojavi potpuno nag! Propozicije popularnog takmičenja to do sada nisu dozvoljavale, ali to ne znači da pravila ne mogu da se promijene.

No to nije sve. Osim što Evropi želi da se predstavi ko od majke rođen, Ivan Saša bi sa sobom da povede vuka, koji bi mu upotpunio scenski nastup u izvođenju pjesme "You Can Fly".

Tim Belorusije navodno pregovara sa organizatorima da njihov predstavnik dobije dozvolu da pjeva go, piše Radio Sarajevo.

- Šveđani za sada sliježu ramenima, ali da - Saša će na sceni biti nag i da, biće vukova - poručio je pjevačev menadžer Viktor Drobiš.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.